WEBSHOP

DELFTS BLAUW ONLINE BESTELLEN

Keramiek bestelt u bij Delfts blauw kunstatelier De Drietand gemakkelijk online! In onze webwinkel vindt u allerlei artikelen in Delfts blauw, Poly chroom en Golda brown. Maak uw keuze, bestel en betaal online. Of u nu een wandbord, vaas of geboortebordje wilt, bij ons kunt u dit gemakkelijk online bestellen.

Een uniek aardewerk cadeau?

Delfts blauw kunstatelier De Drietand b.v. is al meer dan 60 jaar producent van exclusieve relatiegeschenken, handgeschilderde geboorteborden en sportprijzen voor uw vereniging.  Voor een op maat gemaakt Delfts blauw geschenk maakt u aan de zijkant uw keuze.

Delft blue is hot!

Ook op televisie was te zien dat het door ons vervaardigde Delft blue erg in de belangstelling staat. In het programma “mijn tent is top” kwam het tableau dat we hebben gemaakt voor de Pastinaeck regelmatig in beeld.

Relatiegeschenken en maatwerk opdrachten.

Delfts blauw kunstatelier De Drietand b.v. is al ruim 60 jaar specialist in het vervaardigen van aardewerk relatiegeschenken in Delfts blauw en Poly chroom. Zowel zakelijk als privé kunt u bij ons een artikel bestellen, met een standaard afbeelding of geheel op maat naar uw wensen.

Wij bieden u een traditioneel Hollands geschenk dat op ambachtelijke manier wordt vervaardigd in onze fabriek.

Niets gevonden?

Natuurlijk kan het zijn dat u op zoek bent naar een ander artikel. Neemt u in dat geval gerust contact op met onze afdeling verkoop.

Hoogstwaarschijnlijk kunnen zij u helpen bij het vinden van het voor u best passende product.

Showing 1–12 of 469 results

1 2 3 4 38 39 40
Translate »